Total de visualitzacions de pàgina:


REGLAMENT

 1. Poden participar a la “ANAR FENT RURAL RUNNING” tots els majors de 14 anys, inclosos. Els menors de 18 anys que vulguin participar ho poden fer amb l'autorització previa dels pares o tutors.

 1. El preu de la inscripció és de 15 euros i inclou l'assegurança dels participants. S'ha d'omplir el full d'inscripció i enviar còpia juntament amb el justificant de pagament a www.bombersvoluntarisribes@hotmail.com.
  També es poden realitzar les inscripcions a l'Oficina de Turisme de Ribes de Freser o fins 1/2 abans de la sortida al mateix dia 16 d'agost al parc de bombers.

 1. La sortida de la cursa es donarà el dia 16 d'agost de 2012 a les 10:45 i serà des de el parc de bombers de Ribes de Freser.
  És imprescindible ser-hi entre les 09:30 i les 10:15 per recollir el dorsal El recorregut de la cursa és d'entre 9 km. i 10 km. 
  S'hauran de superar tots els obstacles que es trobin dins el circuit de la cursa. La no realització de les probes, NO significarà la desqualificació dels corredors/res però NO S'HO PASSARÀ TANT BÉ com la resta.

 1. Els dorsals s'entregaran el mateix dia de la cursa a la presentació del resguard de pagament i, si s'escau, de l'autorització dels pares o tutors.Els dorsals hauràn d'èsser visibles durant tota la cursa.

 1. Es recomana participar amb samarreta de màniga llarga, malles llargues i l'utilització de guants, i és obligatori portar roba de recanvi.

 1. Hi haurà servei de dutxa al finalitzar la cursa. Les dutxes son al pavelló i piscina municipals. L'entrada a la piscina és gratuïta a la presentació del dorsal (1 dorsal per persona).
 1. S'entén que tots els participants accepten el reglament de la 1ª cursa d'obstacles “Anar Fent Rural Running” i permeten l'ús de les imatges on surtin ells en temes propagandístics i promocionals.


  L'organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que en la participació a la cursa pugui succeir als inscrits.


  L'organització es reserva el dret d'admissió.