Total de visualitzacions de pàgina:

Anar Fent Rural Running 2013

Ja hi som!

Queda poc més d'un mes i mig i ja hi tornarem a ser. Arribarà la Festa Major de Ribes i, amb ella l'Anar Fent rural Running.
Aquesta nova edició de la cursa porta algunes novetats, com la celebració de la "mini" Anar Fent, cursa pensada pels més petits (a partir de 6-7 anys) i jovenets (fins els 14). També comptarem amb noves proves i amb una petita variació del recorregut per fer-lo menys feixuc en algun dels seus trams.
Però la novetat més important en el tema organitzatiu és la forma d'inscripció. Enguany hem apostat per la modernitat i sobretot per ser pràctics. Per una bona organització ens cal tenir una bona previsió amb dies d'antelació. Penseu que hem de gestionar assegurances, hem de encarregar les samarretes que us (gairebé) regalarem,poder-vos personalitzar els dorsals amb el vostre nom, tenir previstos els avituallaments i molts detalls que faran d'aquesta, una cursa ben organitzada (esperem).

Us animem doncs, a fer servir aquesta eina per així facilitar-nos la feina.

IMPORTANT!!
Els menors de 18 anys, hauran de portar l' Autorització per Menors d'edat signada pels pares o tutors. Aquest document serà imprescindible per tal de recollir el dorsal.

En quan a la "mini" Anar Fent, les inscripcions NO seran on-line. Es realitzaran 1 hora abans de començar la cursa. L'Autorització per Menors d'edat s'omplirà en el moment de la inscripció.

Recordeu!! El dilluns dia 1 de juliol s'obre el període d' inscripcions a l' "ANAR FENT RURAL RUNNING 2013"

Gràcies i sort!

2 comentaris:

Mònica Santa Eulàlia ha dit...

bona tarda, m'agradaria saber la distància i el desnivell? ho publicareu aviat? (de la infantil també)

David S ha dit...

Hola Mònica!!

Us hem penjat el recorregut de la cursa de l'any passat a l'espera de poder marcar la d'enguany. També us penjarem la MINI RUNNING.
Esperem tenir-ho enllestit a finals de setmana.

Gràcies pel teu interès!!